Tallerkner

  -14 %
  • -50,00 kr.
  Normalpris 370,00 kr. -50,00 kr. Pris 320,00 kr.

  Flotte tallerkner, der er perfekte til både hverdag og fest

  Er du ved at være en smule træt af at se på det samme stel hver eneste gang, du sætter dig til middagsbordet? Så er du havnet det helt rigtige sted. 

  Hos Moderno kan du finde flotte tallerkner, som vil gøre den helt store forskel, hver eneste gang du og familien skal samles om spisebordet. 

  Her på vores side kan du finde et stort udvalg af møbler og inventar, som alle er med til at gøre et hus til et hjem. Og her er tallerkner ingen undtagelse. Vi fører derfor et stort udvalg af tallerkener, så du har mulighed for at finde lige præcis den tallerken, der har et udtryk, som vil sætte prikken over i’et på dit spisebord. 

  Tallerkner ‒ den uundværlige del af dit køkkenskab 

  Der er visse ting, du ikke kan komme udenom, der bare skal være at finde i dit køkken. En af de ting er tallerkner. Det er rent faktisk en smule svært at forestille sig et køkken helt uden tallerkener, ikke? 

  Nu hvor tallerkner er så vigtig en del af dit køkken (og dermed generelt dit hjem), er det derfor heller ikke lige meget, hvilke tallerkner du vælger at købe. Vi har derfor samlet et stort udvalg af flotte tallerkner, så du kan finde den slags, der ser ud på præcis den måde, du har ønsket dig. 

  Og bare rolig ‒ som med alle vores andre varer, er der ikke sparet på kvaliteten af vores tallerkener. Vi ønsker nemlig, at du altid kan få kvalitetsprodukter til gode priser, så du kan få glæde af dit køb de næste mange år fremover. Du kan derfor roligt købe tallerkner hos os. De er nemlig lavet for at blive brugt.  

  Det er om middagsbordet, familien samles ‒ og det kræver fine tallerkner

  Har du tænkt over, hvor stor en betydning dine tallerkner har for dig og din familie? Det er måske ikke en tallerken i sig selv, der har den største betydning. Men det, dine tallerkner i hjemmet står for, er til gengæld stort. 

  I mange familier er det om middagsbordet, at familien samles efter en travl og hektisk dag på arbejde og i skole. Det er her, der er tid til at fordybe sig og virkelig få hygget og set hinanden. 

  Når det bliver aften, er det langt om længe blevet tid til at trække stikket, hygge sig og tale om dagen, der er gået. Det foregår for mange over aftensmaden, og her spiller dine tallerkner en ret væsentlig rolle. Det er jo trods alt dem, der gør det muligt for jer at sidde og hygge sammen over maden. 

  Skab hygge og stemning med udvalgte tallerkner og motiver, som børnene elsker

  Tallerkner kan være med til at skabe en helt særlig hygge, når det er ved at være spisetid. Har hvert familiemedlem for eksempel sin egen tallerken med et helt bestemt mønster? Eller er der hver især nogle motiver på jeres tallerkener, som børnene elsker at kigge på? 

  Tallerkenerne er det første, der bliver set, når I sætter jer til bordet. De kan derfor være med til skabe en helt bestemt hygge og stemning ‒ og måske endda være et samtaleemne hen over maden. 

  Er en tallerken også meget mere end bare en tallerken for dig? 

  Det er vidt forskelligt, hvilke hobbys man kan have, og hvad man kan vælge at samle på. En tallerken er derfor et godt eksempel på, når noget går hen og bliver mere end blot en brugsgenstand. 

  Nogle samler på tallerkener og ønsker et fuldt stel. Der er derfor nogle, der køber nyt til samlingen, så snart der er mulighed for det. Er du en af de mange, der har ting til køkkenet, som for eksempel flotte tallerkener, stående øverst på dine ønskeliste til jul og til din fødselsdag? Vi forstår godt, hvorfor det for mange er et sikkert gavehit!

  En tallerken kan gå i arv i generationer ‒ og vække minder gang på gang

  For mange er tallerkener også noget af det, der går i arv. Det kan for eksempel være, at nogle bestemte tallerkener er blevet givet i bryllupsgave i sin tid, og nu går stellet i arv til de efterfølgende generationer. 

  Tallerkener er nemlig noget af det, der kan vække allerflest minder. Måske er du en af dem, der har arvet tallerkener, som vækker fantastiske minder fra din barndom? Måske fordi det var dem, der blev brugt hver år til jul, dengang du var barn? 

  Find tallerkener hos os, der passer til både hverdag og fest

  Hos Moderno ønsker vi, at du kan finde præcis de tallerkener, der passer allerbedst ind i dit hjem ‒ og til mange forskellige anledninger. 

  Det kan jo være, du er en af dem, der foretrækker at have et stel til hverdagsbrug og et stel til, når der kommer gæster. Det er heldigvis ikke noget problem, for du kan nemt finde tallerkener her, som kan bruges til en hvilken som helst anledning. Uanset om det er til hverdag eller fest. 

  Hvis du elsker at pynte et flot bord, når du skal have gæster en lørdag aften, eller du gerne vil pynte op til en helt bestemt anledning, så kan du finde tallerkner hos os, som fuldender dit bord. 

  Er du i tvivl om, hvilke tallerkner du skal vælge? Få inspiration i et af vores showrooms

  Tallerkener er noget af det, mange vælger at beholde i flere år. Det kan derfor være en stor beslutning at finde ud af, hvilke tallerkner der skal købes hjem til køkkenskabene. 

  Er du i tvivl om, hvilke tallerkener du skal vælge? Så kig forbi et af vores mange showrooms. Her har vi nemlig samlet vores mange forskellige flotte tallerkner, så du har mulighed for at se dem med egne øjne. 

  Er der også nogle møbler, du er på udkig efter til hjemmet? Så er der ekstra god grund til at kigge forbi vores showrooms. Vi har nemlig samlet et stort udvalg af lækre møbler, så du kan finde lige præcis det, du står og mangler. 

  Hvis du allerede nu sidder og har spørgsmål til vores tallerkner, sofaer eller noget helt tredje, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig. Det eneste, du skal gøre, er at sende e-mail afsted til kundeservice@moderno.dk. Hurtigst muligt derefter vender vi tilbage til dig, så du kan få gjort dig det helt rigtige køb til dit hjem.