Spisestel

Spisestel

Skal du have gæster til middag, måske er det en helt speciel dag eller særlig højtid. Uanset hvad anledningen er, så er et flot spisestel sæt netop det som kan være med til at fuldende den perfekte bordopdækning. 

For os findes der ikke noget flottere end et veldækket bord med et matchende spisestel, for vi mener at god mad altid bør serveres på et flot tallerkensæt. 

Vi har gjort os umage og fundet en lang række spisestel i alverdens farver og mønstre, som med garanti vil kunne skabe det helt perfekte indtryk på en ganske særlig aften, eller også bare på en helt almindelig hverdag sammen med familien.

Spisestel i god kvalitet hos Moderno

Et flot spisestel sæt er ikke kun forbeholdt særlige helligdage, højtider og fine besøg, for et flot spisestel tåler også at blive brugt en helt almindelig mandag eller tirsdag sammen med resten af familien. 

Her på siden har vi samlet en lang række tallerkensæt i forskellige farver, størrelser, designs og materialer. Vi har også både stel som er fremstillet i stentøj og porcelæn, så uanset hvilket et materiale du hælder mest til, så kan du finde det her hos os. 

Stentøj eller porcelæn?

Porcelæn har længe været den ukronede konge indenfor spisestel - og det med rette, for porcelæn er den mest almindelige type af materialer som oftest ses anvendt til tallerkner sæt. Tallerkner som er fremstillet i porcelæn er typisk en smule skrøbelige, og det kan derfor være en fordel at overveje hvem det er der skal bruge stellet til hverdag. 

Stentøj derimod er tykkere end porcelæn og der er stor variation i teksturen, hvilket giver stentøjet en ganske særpræget udstråling. Et spisestel sæt i stentøj har for alvor fået et stort come-back, og er derfor blevet et stort hit i mange danske hjem. Stentøj er et robust materiale som ofte kan holde til mere end porcelæn - det afhænger selvfølgelig af både udformning og tykkelse på den enkelte tallerken.

 Når du skal igang med at vælge et nyt tallerkensæt, er det vigtigt at huske på at det skal være noget som du skal bruge i mange år. Mange vælger derfor et klassisk hvidt stel, mens andre hellere vil have et stel med masser af farve, måske endda tallerkner med helt andre former end den klassiske runde. Det kan for eksempel være firkantede eller ovale tallerkner.

Vil du hellere have en mere farverig og spændende bordopdækning, har du også mulighed for at vælge tallerkner med forskellige mønstre i vores store udvalg. 

Hvor mange dele skal jeg købe?

Overvejer du at købe et helt nyt tallerken sæt, så er det en god at tænke på hvor mange tallerkner du har brug for, og på hvor mange mennesker der skal spise sammen på samme tid. De fleste vælger at købe et stel som passer til 8 - 10 personer. Men det kan også være at du gerne vil have mulighed for at servere store anretninger med flere forskellige retter, i dette tilfælde er det en fordel at have en tallerken til hver ret. 

I vores store udvalg finder du derfor både almindelige middags tallerkner, men vi har også et stort udvalg af dybe tallerkner og desserttallerkner i mange forskellige designs og forskellige farver.

Rengøring og vedligeholdelse

Er man mange i en husstand, så spiller rengøring af tallerkner osv. ofte en stor rolle. Derfor er det en stor fordel at vælge et stel, som kan tåle en tur i opvaskemaskinen. 

Er man også en travl familie kan det nogle gang være nødvendigt at tingene skal gå stærkt. Det gælder også aftensmaden, og her er det også en fordel at overveje tallerkner som kan tåle at komme en tur i mikrobølgeovnen.

Vores tallerkner kan både tåle at blive rengjort i opvaskemaskinen, og kan på samme tid også tåle en tur i mikrobølgeovnen.

Spisestel i god kvalitet hos Moderno

Det kan umiddelbart være lidt uoverskueligt at skulle finde et nyt spisestel, for hvor mange mennesker skal det passe til, og hvor mange slags tallerkner skal man bruge? Uanset hvilken en slags stel du er på udkig efter, og om det skal være et stel i stentøj eller porcelæn, så finder du det her hos os. 

Tag et kig i vores store udvalg af moderne tallerkner sæt i alverdens former og farver, og find inspiration til hvordan borddækningen skal se ud hjemme hos dig næste gang du inviterer til stor middag for resten af familien.