Skåle

  -32 %
  • -40,00 kr.
  Normalpris 125,00 kr. -40,00 kr. Pris 85,00 kr.
   -7 %
   • -20,00 kr.
   Normalpris 300,00 kr. -20,00 kr. Pris 280,00 kr.
    -30 %
    • -40,00 kr.
    Normalpris 135,00 kr. -40,00 kr. Pris 95,00 kr.
     -30 %
     • -40,00 kr.
     Normalpris 135,00 kr. -40,00 kr. Pris 95,00 kr.
      -19 %
      • -40,00 kr.
      Normalpris 215,00 kr. -40,00 kr. Pris 175,00 kr.
       -30 %
       • -40,00 kr.
       Normalpris 135,00 kr. -40,00 kr. Pris 95,00 kr.
        -30 %
        • -40,00 kr.
        Normalpris 135,00 kr. -40,00 kr. Pris 95,00 kr.
         -32 %
         • -40,00 kr.
         Normalpris 125,00 kr. -40,00 kr. Pris 85,00 kr.
          -16 %
          • -40,00 kr.
          Normalpris 245,00 kr. -40,00 kr. Pris 205,00 kr.

          Smukke skåle, der sætter prikken over i’et, når du dækker bord

          Skåle er uundværlige i dine køkkenskabe. Du skal både bruge skåle til morgenmaden, til aftensmaden, til fredagsslikken og til nødder eller andre snacks. Faktisk er skåle nok noget af det, du hiver allermest frem fra dine køkkenskabe.

          Hos Moderno kan du købe mange forskellige former for skåle. Du kan købe små skåle, der egner sig godt til snacks eller drys til salaten, og du kan købe større skåle, der kan rumme en stor salat eller en hulens masse kartofler. 

          Tag et kig på vores smukke skåle her på siden. Vi har nøje udvalgt hver enkelt skål, der kan være med til at gøre den helt store forskel, når du dækker bord på en hverdagsaften eller på en festaften.  

          Serveringsskåle i alle regnbuens farver - vi har helt sikkert også en, der passer til dit stel

          Hvad er en serveringsskål egentlig for en størrelse? Det er jo faktisk et godt spørgsmål, for en serveringsskål kan være mange ting. Det kan være alt fra en lille skål til nødder til en af de helt store skåle, der kan rumme mad til mange mennesker.

          Hos Moderno elsker vi alt, der har med indretning af boliger at gøre. Og serveringsskåle er ingen undtagelse. Se alle de smukke skåle, som vi har udvalgt til dig, her på siden, og bestil dine nye serveringsskåle allerede i dag. 

          Så er du klar til at invitere gæster og dække et smukt bord. 

          Køb en smuk salatskål - husk på, at vi også spiser med øjnene

          En salat kan være noget af det smukkeste, hvis den bliver serveret i en flot salatskål. De mange grøntsagers farver giver et smukt farvespil, der er en fryd for øjet at se på. Lad dine gæster spise med både øjne og mund, når du serverer din favoritsalat i en smuk og dekorativ salatskål. 

          Så kan du nemt imponere dine gæster - og pirre både deres smagssans og deres synssans.   

          Serveringsskål, der kan bruges til lidt af hvert

          En serveringsskål er en vigtig del af dit køkkenudstyr, og det er en af de ting, som man nærmest ikke kan få for mange af. Mangler du en gaveide til din mor, veninde eller kollega? Så kan du forsøge dig med en smuk serveringsskål, der kan bruges til lidt af hvert. 

          Hos Moderno kan du købe en serveringsskål i glas, porcelæn eller keramik, og vi har alt, hvad hjertet og øjnene begærer inden for skålenes verden. Uanset om du er mest til keramik, eller du elsker glasskåle, så har vi helt sikkert også en serveringsskål her på siden, der kan slå benene væk under dig.  

          Spiseskåle eller tallerkner - hvad er forskellen?

          En spiseskål er et andet ord for en dyb tallerken. Der er altså ikke den store forskel på, om du vælger at købe et sæt dybe tallerkner eller et sæt spiseskåle. Begge dele er et must i dit køkken, så du har noget at sætte på bordet, når der er suppe eller isdessert på menuen.

          Spiseskåle er for de fleste noget af det første, der bliver sat på bordet, når morgenmåltidet skal indtages, og tit og ofte skal spiseskålene også på bordet, når det er tid til at indtage aftensmad.

          Køb praktiske og flotte spiseskåle hos Moderno og vælg mellem et hav af forskellige dybe tallerkner, som du kan pryde dit morgen- eller aftenbord med. Vi har noget for enhver smag og noget, der kan passe til ethvert stel. 

          Besøg vores showrooms og få masser af ny inspiration til din boligindretning

          Gibber det i dig for at nytænke din indretning? Og sidder du med en følelse af, at du mangler ny inspiration for at komme videre? Så kan du med fordel besøge et af vores showrooms, hvor du kan se alt fra vores møbler og inventar til vores skåle og køkkenudstyr udstillet.

          Vi har flere showrooms placeret rundt omkring i landet, hvor du vil blive mødt af vores dygtige personale, der kan give dig masser af gode råd til, hvordan du kan indrette dig med de ting, som du kan købe her på vores side.

          Vi står klar, hvis du har brug for at komme i kontakt med os

          Vil du gerne bestille en eller flere skåle hos os, men driller det, når du forsøger at bestille online? Eller vil du gerne vide, hvornår du kan forvente at få dine nye skåle leveret til din adresse? Uanset hvilke spørgsmål, du sidder med, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice. 

          Du kan få fat i os ved at skrive en e-mail og sende den afsted til kundeservice@moderno.dk. Så sidder vi klar ved tasterne, så du kan få et hurtigt svar på dine spørgsmål.