Salt og peber sæt - når du gerne vil kunne dække et flot bord

-22 %
  • -100,00 kr.
Normalpris 455,00 kr. -100,00 kr. Pris 355,00 kr.
-19 %
  • -100,00 kr.
Normalpris 515,00 kr. -100,00 kr. Pris 415,00 kr.

Salt og peber sæt - når du gerne vil kunne dække et flot bord 

Salt og peber hører sig til, når du dækker bord. Uanset om du får gæster en lørdag aften, eller der skal aftensmad på bordet en helt almindelig hverdagsaften. Vi er alle sammen udstyret med vores helt egne unikke smagsløg, og der kan derfor være stor forskel på, hvor meget salt og peber der skal til for, at vi finder maden velsmagende. 

Hos Moderno fører vi et stort udvalg af dekorative salt og peber sæt. Tag et kig her på vores side, hvis du er på jagt efter et moderne salt og peber sæt til dig selv, eller hvis du gerne vil give et sæt i gave til en, du holder af. 

Salt og peber sættet er en stor del af borddækningen - og hos os kan du vælge mellem et hav af forskellige stilarter, materialer og farver.

Sæt friskkværnede krydderier på bordet med et salt- og peberkværn sæt

Måske har du undret dig over, hvad forskellen egentlig er på det salt, der kommer ud af et salt- og peberkværn sæt, og det salt, der kommer ud af et helt almindeligt salt og peber sæt?

Forskellen er ikke stor, men den går på, hvorvidt det salt og peber, du sætter på bordet, er friskkværnet, eller om det er pulveriseret og kværnet på forhånd. Når du fylder salt og peber i dit salt og peber sæt, bruger du fint salt og fint peber, der er forkværnet.

Fylder du derimod salt og peber i dit salt- og peberkværn sæt, bruger du grove saltkorn og peberkorn, der først bliver kværnet, idet du drysser salt og peber på din mad. 

Hvad skal du sætte på, når du dækker bord?  

Hører du til en af dem, der foretrækker friskkværnet salt og peber på din mad? Eller er du større tilhænger af at drysse salt og peber på din mad, der er kværnet på forhånd? Det er et emne, der har det med at dele vandene, og skal du gøre alle ved middagsbordet tilfredse, skal du både sætte et klassisk sæt salt og peber og en salt- og peberkværn på bordet.

Mindre kan dog også sagtens gøre det, og du kan med god samvittighed nøjes med at sætte den slags salt og peber sæt på, du som vært selv foretrækker at drysse på din mad.

Dæk bord med stil - vælg et matchende kværnsæt

Når du tager et kig her på vores side, vil du hurtigt kunne se, at der findes mange forskellige kværnsæt i forskellige stilarter. Det er altid en god ide at tænke over, hvilket stel du vil bruge dit nye kværnsæt til. Så kan du nemmere få fingrene i et kværnsæt, der passer flot sammen med dine tallerkner og det øvrige service, du sætter på bordet til hverdag eller fest.

Måske er du ude efter et nyt kværnsæt, som du kan sætte på bordet til hverdag, når familien samles ved middagsbordet efter en travl dag? Eller måske mangler du et smart salt- og peber kværnsæt, som du kan bruge sammen med det fine stel, du finder frem til højtider og andre sammenkomster? Uanset hvad kan du vælge mellem mange fine bud på et nyt kværnsæt her på siden. 

Salt og peber sæt med fokus på funktionalitet og design

Et nyt salt og peber sæt skal ikke alene kunne anvendes til at drysse salt og peber på din mad. Det skal også være lavet i et smart design og score mange point, når det kommer til funktionalitet. Du kan købe vores salt og peber sæt til gode priser, men der kan være stor forskel på prisen på de forskellige sæt.

Det afhænger både af de materialer, det enkelte salt og peber sæt er fremstillet af, og det design, det er udviklet i. Vores salt og peber sæt fås i forskellige størrelser, farver og materialer, og du kan vælge mellem salt og peber sæt fra flere forskellige brands.

Giv en salt- og peberkværn i gave - det kan kun blive et hit

Hvem kender du, der ikke bruger salt i sin madlavning? Du kender ikke nogen, vel? Alle, der laver mad fra tid til anden, bruger salt. Mangler du en gaveide til en veninde eller et familiemedlem, er et smart salt og peber sæt derfor et oplagt bud på en god gave. 

Udover selve salt og peber sættet kan du krydre med gourmetsalt af den ene eller den anden slags eller andre krydderier, som du ved, personen holder af. Så har du pludselig en god gave, du kan overrække med glæde, og som, du med stor sandsynlighed kan vide dig sikker på, bliver taget i brug.

Hvad skal du overveje, inden du køber en ny saltkværn?

Det kan være en dyr fornøjelse at anskaffe dig en ny salt- eller peberkværn, hvis du vælger en af dem, der ligger i den dyrere ende. Overvej derfor gerne følgende, inden du lægger dig fast på en bestemt en af slagsen:

Hvor mange penge vil du betale for at få en ny saltkværn?

Hvilken saltkværn går bedst til det stel, du bruger til hverdag, og det stel, du sætter på til festlige lejligheder?

  • Skal du købe en matchende peberkværn med i købet også?
  • Er det nemt at fylde nyt salt på saltkværnen?
  • Vil du gerne have fingrene i en stor eller en mindre saltkværn?
  • Har vi ikke det salt og peber sæt, du leder efter?

Leder du efter et helt specifikt salt og peber sæt fra et bestemt brand, som vi ikke forhandler her hos os? Så fortvivl ikke. Tag alligevel gerne et kig på de salt og peber sæt, som du kan købe her hos os. Måske falder du over et sæt, du ikke kan leve uden, og som vil passe lige så godt ind hjemme hos dig som det sæt, det endnu ikke er lykkedes dig at finde? 

Et andet spørgsmål går på, hvorvidt det overhovedet er muligt at have for mange salt og peber sæt stående i skabet? Det er altid rart at have noget at skifte med, og har du inviteret mange gæster, kan det blive nødvendigt at få flere salt og peber sæt på bordet. Så er du helgarderet mod det scenarium, hvor maden når at bliver kold, inden alle gæsterne har nået at smage deres mad på tallerknen til med salt.  

Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du er i tvivl 

Har du spørgsmål til et af de produkter, vi fører? Eller vil du gerne vide mere om vores leveringsbetingelser? Uanset hvad du har på hjerte, hører vi altid gerne fra dig. Du kan få fat i os ved at sende en e-mail afsted til kundeservice@moderno.dk. Vi er kvikke på tasterne, og du kan derfor godt regne med, at du får et hurtigt svar, når du henvender dig til os via mail. 

En anden mulighed for at komme i kontakt med os er ved at aflægge et af vores showrooms et besøg. Her kan du få masser af inspiration til din boligindretning såvel som din borddækning, og der er altid hjælp at hente hos vores dygtige personale, der står klar til at tage imod dig.